Ponudba izdelkov BUTIK GURMAN

V nadaljevanju navajamo asortiman vseh naših izdelkov, ki so ta trenutek na voljo. Kakovost izdelka se pri bakalarju v veliki meri določa z % osnovne surovine, ribe, zaradi tega je ta pomemben podatek tudi posebej naveden.

Bakalar na belo

Bakalar na belo je prvi izdelek blagovne znamke Butik Gurman. Ne moremo reči, da smo zaradi tega nanj najbolj ponosni, vsekakor pa ima v našem srcu, zaradi tega, prav posebno mesto.

Gre za čisto klasiko, bakalar – polenovko na belo 100g, v zanimivi viola barvni kombinaciji. Od konkurence se odmika s svojo prvinskostjo, brez dodanih ostalih sestavin; le riba polenovka, olje in začimbe. In kar 20% osnovne sestavine – suhe ribe polenovke, kar naš namaz odmika od konkurence.

Kupci so našo znamko prepoznali kot zelo dobro, vrhunske kakovosti. Ti izdelki so našli svoj krog kupcev, kar nas je opogumilo in s proizvajalcem smo se dogovorili, da repertoar naše blagovne znamke razširimo še na en izdelek.

Naš drugi izdelek pa je nekaj posebnega, gre za bakalar s tartufi 100g, v zlato-črni kombinaciji. V barvah zmagovalcev.

Bakalar s tartufi

Za sodelovanje pri tem izdelku smo se dogovorili z legendo slovenskega juda, g. Marjanom Fabjanom, katerega portret tudi krasi embalažo. G. Fabjan je ljubitelj te, za športnike zelo primerne, jedi, izdelek pa mu je tudi močno podoben. Ni kričeč, ne sili v ospredje, zanj govorijo dejanja, rezultati. Prevzame s svojo skromnostjo in odličnostjo. Je najboljši.

Podobno kot izdelek na belo, vsebuje tudi bakalar s tartufi kar 20% delež osnovne sestavine – suhe ribe polenovke. To je je največ med vsemi podobnimi slovenskimi izdelki.

Artikel Masa (g) Rok (dni) Embalaža Pakiranje kos v # Suhe ribe v namazu
Bakalar na belo 100 20 PVC 15 20 %
Bakalar s tartufi – Gurman 100 20 PVC 15 20 %
Bakalar na belo – Gurman – Rinfuza 1.000 20 PVC 1 20 %
Bakalar s tartufi – Gurman – Rinfuza 1.000 20 PVC 1 20 %

Kontaktirajte nas, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja.

pošlji povpraševanje